fbpx
Новини світу

На Ebay журналісти виявили торги з продажу речей, що належали в’язням концтаборів

  Журналісти британського видання Daily Mail виявили, що на сайті інтернет-аукціону Ebay з’явилися дивні лоти. За даними видання, на торги виставлені речі, які свого часу належали в’язням нацистських концтаборів. Співробітники видання знайшли на Ebay десятки онлайн-торгів, які пропонували саме речі ув’язнених.

Журналісти видання повідомляють, серед запропонованих лотів користувачам сайту пропонувалася за 18 тисяч доларів форма ув’язненого, яка, за попередніми даними, належала польському пекарю, який помер в Освенцимі. Серед іншого на торги були виставлені нарукавні пов’язки з зображенням жовтих шестикінечних зірок, зубна щітка, яка належала ув’язненому та інші предмети.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Про свою знахідку видання в терміновому порядку сповістило керівництво Ebay, яке негайно закрило торги приблизно 30 предметів, що належали раніше в’язням.

У компанії Ebay пообіцяли якнайскоріше вирішити скандал, так як він загрожує їй репутаційними витратами. Зазначимо, що подібними лотами компанія не порушувала британських законів.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: