fbpx
Футбол

Гаджи Гаджиєв: “Взимку придбаємо 5-6 гравців”

 Головний тренер махачкалинського футбольного клубу "Анжи" Гаджи Гаджиєв поспілкувався з пресою і повідав про майбутнє становище справ у команді. За словами наставника махачкалінців, в команді точно залишаться Оділь Ахмедов і Андрій Єщенко.

Нагадаємо, що ще на початку поточного сезону керівництво клубу оголосило про зміну курсу розвитку, після чого влаштовали масовий розпродаж футболістів. У засобах масової інформації і до цього дня курсує інформація про те, хто наступний покине команду.

«Поки точно можу сказати, що в команді залишаться Андрій Єщенко та Оділь Ахмедов. Вони самі заявили про бажання залишитися. Можливо покине команду Ласін Траоре. Може залишитися і Жусілей, однак на певних умовах, які будуть обговорені пізніше», – прокоментував ситуацію головний тренер махачкалінського клубу.

За словами Гаджиєва, взимку в команду можуть прийти 5-6 нових виконавців. «Ведеться дуже щільна робота. Ми шукаємо молодих обдарованих гравців, яких можна придбати за доступною ціною. Також ми плануємо посилити і селекційний відділ команди», – додав Гаджи Гаджиєв.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: