fbpx
Політика

Через невирішене питання Тимошенко євроінтеграція України може не відбутися, – Тарасюк

 Україна має всі шанси вирішити питання, від яких залежить підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. У тому числі це стосується і питання екс – прем’єра Юлії Тимошенко. Проте в цьому плані все залежить від того, чи зможе опозиція і більшість знайти компроміс у сесійній залі і проголосувати за необхідні для євроінтеграції законопроекти. Про це в інтерв’ю журналістам заявив народний депутат, екс – міністр закордонних справ Борис Тарасюк. За його словами, в першу чергу, фракція Партії регіонів повинна погодитися з думкою опозиційних сил і підтримати законопроект Анжеліки Лабунської про лікування засуджених за кордоном.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Якщо питання буде ускладнене внесенням поправок, розглядом цих поправок, то ми можемо упустити дуже серйозний шанс», – вважає Борис Тарасюк.

 І, судячи з тих заяв, які озвучують останнім часом іноземні політики, Європа не має наміру закривати очі на питання Юлії Тимошенко. І без його рішення підписання Угоди про асоціацію на саміті «Східного партнерства» у Вільнюсі, призначене на кінець листопада, може не відбутися.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: