fbpx
Шоу-бізнес

Співачка Varda зняла перший сольний кліп

 Після того як колишня стриптизерка Varda заспівала дуетом з Сергієм Звєрєвим та Віталієм Козловським, вона вирішила зайнятися власною сольною кар’єрою. Перші кроки в цьому напрямку зроблені – дівчина зняла дебютний відеокліп на пісню «Я тобі не вірю». Сюжет історії, розказаної в кліпі, простий – солістка кабаре закохується в якогось хлопця, але, на жаль, за її яскравими образами він не зміг розгледіти ранимої романтичної душі.

 «Сюжет кліпу – це історія з життя кожної гарної дівчини. Чоловіки досить часто закохуються в зовнішню красу, при цьому зовсім не звертають уваги, що ж насправді відбувається в серці у їх обраниці. Дуже важливо знайти в житті людину, яка буде щиро любити вашу душу!» – розповіла про своє нове творіння Varda.

 Також співачка розповіла, що на роль головного героя дуже довго не могли знайти відповідного чоловіка. Адже, за задумом, хлопець не обов’язково повинен був володіти акторськими здібностями. Головне – від душі, без гри і фальші передати той емоційний посил, який несе пісня. Відповідну кандидатуру вдалося відшукати тільки в Москві.

 Кліпмейкером відео став Олександр Філатович. А поки кліп проходить останню стадію монтажу, шанувальники співачки Varda можуть помилуватися фото зі знімального майданчика.

 За матеріалами: glamurchik.tochka.net

Читайте також: