fbpx
Політика

Московська прокуратура звернулася до Дьомушкіна із застереженням

 Сьогодні, 2 листопада, московська прокуратура направила лідеру об’єднання «Росіяни» Дмитру Дьомушкіну застереження, яке пов’язане з проведенням «Російського маршу" 4 листопада в столиці. Відповідне звернення до Дьомушкіна розміщено на офіційному сайті головного наглядового відомства.

 У відомстві повідомляють, що в районі Мар’їно, який знаходиться на території Південно – Східного адміністративного округу, Дьомушкін спільно з представниками партії «Російський загальнонародний союз» збирається провести ходу та мітинг, який буде приурочений до святкування Дня народної єдності.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Керівництво Москви погодило проведення даного публічного заходу. Очікувана кількість на мітингу повинно скласти до 15 тисяч осіб. Щоб не допустити можливі порушення правопорядку прокуратура Південно-Східного адміністративного округу міста Москви оголошує Дмитру Дьомушкіну застереження», – передається в повідомленні столичної прокуратури.

 Зазначимо, що 4 листопада в Москві заплановано десять різних заходів. Загальна кількість учасників акцій складе близько 25 тисяч осіб.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Яким був "Російський марш" у 2012 році (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: