fbpx
Політика

Кравчук закликав Верховну Раду негайно вирішити питання Тимошенко

 У питанні лікування засудженої Юлії Тимошенко повинна бути якнайшвидше поставлена ​​крапка. І цю проблему може вирішити Верховна Рада, розглянувши законопроекти, що дозволяють засудженим лікуватися за кордоном. У першу чергу мова йде про проект закону авторства Анжеліки Лабунської. Таку думку в ефірі політичного ток – шоу «Шустер Live» висловив колишній президент України Леонід Кравчук. При цьому він зазначив, що вже в понеділок, 4 листопада, народні депутати мають зібратися, попрацювати над відповідним законопроектом, можливо, внести правки і свої пропозиції, а вже наступного дня затвердити його в сесійній залі.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «На сьогодні я розумію, що це питання має бути вирішене. А оскільки і Квасневський, і Кокс вважають, що цей законопроект (позафракційного нардепа Анжеліки Лабунської) відповідає інтересам Євросоюзу, а це третя сторона, яку потрібно слухати, коли вирішується проблема Тимошенко, то її потрібно вирішувати», – зазначив Леонід Кравчук.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 При цьому політик нагадав, що президент України Віктор Янукович чітко заявив про готовність підписати законопроект про лікування засуджених за кордоном, якщо його ухвалить Верховна Рада.

Читайте також: