fbpx
Футбол

«З такою грою в наступному році в Лігу чемпіонів не потрапимо», – Срна

 Капітан донецького «Шахтаря» Даріо Срна прокоментував вчорашній матч проти «Волині». Нагадаємо, що в п’ятницю луцька «Волинь» вдома виграла у «гірників» з рахунком 2:0.

 Хорват розповів, чи вдалося «Шахтарю» уникнути серйозних травм перед матчем з «Байєром»: «Мене не цікавлять травми після гри. Мене цікавить результат. А він неприємний. Зараз ми боремося за очки, проте з такою грою в наступному році в Лігу чемпіонів не потрапимо».

 Капітан «гірників» вважає, що «Шахтар» повинен бути задоволений першим таймом, тому що зумів створити більше моментів, ніж «Волинь». З одного боку, зазначив хорват, він розуміє помилки команди: не зуміли забити, маючи багато можливостей, а також самі «привезли два тупих голи». Однак, нагадав Срна, є такий футбольний закон: «якщо ти не забиваєш, то пропускаєш».

 На думку хорвата, команда сама загнала себе в непросту ситуацію в матчі з «Волинню». Срна стверджує, що провини Луческу тут немає – тренер дуже добре готував до матчу, а команда просто не виконала своє завдання на полі.

 «Кожен наш футболіст повинен задуматися про це, тому що він грає в "Шахтарі " – команді, яка 4 роки поспіль ставала чемпіоном України», – підкреслив Даріо Срна.

 Він додав, що з повагою ставиться до луцької «Волині». Однак не вважає нормальним, щоб «Шахтар» з рахунком 2:0 програвав команді, яка за кілька місяців не отримує зарплату і яку взагалі не можна порівнювати з «Шахтарем». Капітан вважає, що всі гравці повинні замислитися, зробити відповідні висновки і «самі себе витягнути з цієї ситуації».

 На думку хорвата, вчора Фортуна була на боці «Волині». Можливо, міркує футболіст, «Шахтар» не заслужив перемогу, тому й не зміг реалізувати стільки моментів.

 «Звичайно ж, настрій не дуже… Завжди приємно, коли команда виграє, ти посміхаєшся, спілкуєшся з уболівальниками – і все добре. Але зараз ситуація вийшла неприємна. Це вже непроста ситуація… Я вважаю, що футболісти самі винні в цьому, і в деяких програних матчах винні тільки ми», – підсумував капітан.

 За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: