fbpx
Спорт

Звільнений під заставу Семен Варламов допоміг своєму клубу перемогти в матчі НХЛ

 Російський голкіпер клубу Colorado Avalanche Семен Варламов, якого підозрюють у нанесенні побоїв своїй подрузі, таки вийшов на лід і в матчі регулярного чемпіонату НХЛ проти Dallas Stars відбив 27 кидків з 29. Гра воротаря допомогла команді здобути перемогу 3:2.

 Вже після матчу Варламов заявив журналістам, які чекали його у роздягальні, що поки не буде давати ніяких коментарів щодо скандалу, що розгорівся.

 «Я не хочу навіть думати про це», – сказав Варламов репортерам і додав, що тільки підтримка його команди і друзів допомогла йому вистояти матч. За словами тренера клубу Патріка Руа, він і вся команда надають підтримку воротарю.

 «Ніхто з нас не збирається робити будь-яких висновків до закінчення судового процесу», – підкреслив Руа.

 Нагадаємо, російського хокеїста звинувачують у викраденні другого ступеня тяжкості і нападі на людину третього ступеня тяжкості, які він вчинив щодо своєї колишньої подруги – російської моделі Євгенії Вавринюк. Варламов добровільно прийшов у поліцію Денвера, де і був заарештований. Через добу після затримання суд відпустив Варламова з-під варти під заставу в п’ять тисяч доларів, з правом переміщатися по території США.

 Офіційні звинувачення Варламову поки не пред’явлені, наступне засідання суду призначено на 14 листопада. За цей час правоохоронні органи Денвера повинні будуть вивчити матеріали справи, в тому числі – медичний висновок про травми, які нібито завдав Вавринюк Семен Варламов.

Звільнений під заставу Семен Варламов допоміг своєму клубу перемогти в матчі НХЛ (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: