fbpx
Політика

«Батьківщина» вважає фальшивкою експертизу підпису Бриченка під «законом Кличка»

 Представники «Батьківщини» назвали черговою фальшивкою судово – почеркознавчу експертизу, в ході якої перевірявся підпис народного депутата Ігоря Бриченка під листом про внесення поправок до Податкового кодексу України. Зазначимо, що такі поправки можуть перешкодити лідерові «УДАРУ» Віталію Кличку брати участь у президентських виборах- 2015.

 Як повідомляє прес – служба партії, Ігор Бриченко вважає проведення такої експертизи «безглуздим і недоцільним», заявляючи про справжність свого підпису на останній сторінці документа з поправками. Нардеп зазначив, що «внутрішні листи документа були замінені і в них додані 2 сфальсифіковані поправки, які раніше не вносилися і не розглядалися на комітеті, що чітко зафіксовано в стенограмі засідання».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Представники «Батьківщини» стверджують, що судово – почеркознавча експертиза проводилася з грубим порушенням правил.

 «Отже, експертиза не стала кроком для встановлення істини, а лише поповнила архів сфальсифікованих матеріалів, які пов’язані з поправками до Податкового кодексу України», – упевнені в партії.

 Раніше повідомлялося, що за результатами судово – почеркознавчої експертизи стало відомо, що підпис під листом з внесенням поправок до Податкового кодексу України належить народному депутату – опозиціонеру Ігорю Бриченку.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, що 24 жовтня 2013 року Верховна Рада України схвалила внесення змін до Податкового кодексу, в яких йде мова про облік та реєстрацію українських платників податків (№ 2054А). У прийнятому документі Рада підтримала поправку № 76 від імені народного депутата Ігоря Бриченка. Згідно з цією поправкою, «в тому випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іншої держави, то ця особа вважається такою, яка не проживає в Україні».

 За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: