fbpx
Футбол

Тренер “МЮ”: “Уейн Руні може стати капітаном команди”

 За словами головного тренера ФК "Манчестер юнайтед" Девіда Мойєса, нападаючий команди Уейн Руні цілком може стати капітаном команди, а конфлікт між клубом і гравцем повністю вичерпаний.

 Зараз капітаном «МЮ» є сербський захисник Неманья Відіч. Він ситуацію з можливою рокіровкою поки ніяк не прокоментував.

 Нагадаємо, в минулому сезоні колишній головний тренер команди Алекс Фергюсон «награвав» Руні в якості півзахисника, що абсолютно не подобалося футболістові. Коли настало літнє трансферне вікно, Уейн Руні неодноразово заявляв, що бажає змінити команду. Багато провідних європейських клубів були б не проти роздобути англійця – вигідні пропозиції надходили, наприклад, від англійських "Челсі", "Арсеналу", від іспанського "Реалу". Однак трансфер не відбувся, Руні залишився в «МЮ».

 Після приходу в «Манчестер Юнайтед» на пост головного тренера Девіда Мойєса ситуація змінилася. Наставник відразу ж позначив важливість форварда для команди, проте «заспокоїти» Руні було не так-то просто – футболіст все одно наполягав на своєму відході. Лише після повернення форварда на його улюблену позицію Руні заявив про те, що він залишається в клубі.

 До слова, Девід Мойес і Уейн Руні мали досвід співпраці і до «Манчестер Юнайтед» – футболіст починав свою професійну кар’єру під керівництвом Мойес в Ліверпулі "Евертоні". Тоді стосунки між ними теж були не з легких – Руні вважав, що тренер став заздрити його постійно зростаючій популярності і зробив все, щоб Руні пішов з команди. Але, як бачимо, часи змінюються, і тепер Мойесу довелося зробити все, щоб утримати футболіста в клубі.

 «Думаю, у Уейна завжди були задатки, щоб бути капітаном. У нього є любов до футболу, яка важливіша за все інше. Йому дано талант від природи, він може вести партнерів за собою. У майбутньому Уейн може стати капітаном команди», – заявив Девід Мойес.

Кращі голи Уейна Руні (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: