fbpx
Новини світу

Дональд Трамп нагородив водія, який запобіг самогубству

 Американський мільярдер Дональд Трамп був настільки вражений хоробрості, а головне, небайдужості водія автобуса, який врятував молоду жінку від самогубства, що подарував відважному чоловікові 10 000 доларів. Саме такі люди, вважає Дональд Трамп, дозволяють сподіватися на те, що поруч обов’язково знайдеться плече, на яке можна обпертися у важку хвилину.

 Інцидент стався на одному з нью – йоркських мостів. Дарнелл Бартон, який був за кермом автобуса по звичайному маршруту, став свідком спроби суїциду – на узбіччі мосту молода жінка перелізла через огорожу і, судячи з усього, збиралася зістрибнути з кількаметрової висоти вниз, на шосе. Бартон зупинив автобус, вийшов з салону і звернувся до жінки, благаючи відійти від краю моста. Притупивши пильність потенційної самогубці, водій схопив її, перетягнув через огорожу мосту, посадив жінку на узбіччя і почав заспокоювати.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 "Я думаю, він чудовий хлопець c добрим серцем. Такі люди заслуговують нагороди. Якщо чесно, я навіть пишаюся тим, що нагороджую його. Він приголомшливо розрулив ситуацію", – сказав Дональд Трамп.

Водій врятував самогубицю (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: