fbpx
Політика

Прем’єр-міністром Грузії стане Іраклій Гарібашвілі

 Після інавгурації новообраного президента Грузії Георгія Маргвелашвілі, яка відбудеться 17 листопада, прем’єр – міністр Бідзіна Іванішвілі йде у відставку.

 Сьогодні, 2 листопада, після консультацій з представниками уряду, політичної ради правлячої коаліції «Грузинську мрію» і парламентську більшість було названо ім’я головного кандидата на пост голови грузинського уряду. З великою часткою ймовірності ним може стати Іраклій Гарібашвілі, який займає зараз посаду міністра внутрішніх справ.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Грузія отримала гідний уряд, гідних прем’єр-міністра і президента, і я пишаюся тим, що виконав замовлення грузинського суспільства, залишаючи такий прекрасний уряд і президента», – заявив Бідзіна Іванішвілі. За його словами, Гарібашвілі є практичною людиною, якому в результаті щоденної роботи всього за рік вдалося створити в країні поліцію європейського типу.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

 Виступаючи з промовою, 31- річний Іраклій Гарібашвілі пообіцяв продовжити шлях свого попередника Бідзіна Іванішвілі і зробити все для розвитку і процвітання Грузії.

Прем’єром Грузії буде Гарібашвілі (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: