fbpx
Шоу-бізнес

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс знову разом

 Схоже, актори Майкл Дуглас і Кетрін Зета – Джонс, які оголосили в серпні 2013 року про свій намір розлучитися, пішли на примирення. У всякому разі, вони знову живуть в одному будинку, а нещодавно їх навіть бачили разом на прем’єрі фільму Last Vegas, причому на безіменному пальці Майкла Дугласа знову сяяла обручка.

 На момент гучної заяви про розставання актори вже чотири місяці не спілкувалися. Тоді офіційні представники Кетрін Зета – Джонс підкреслювали, що ініціатором роз’їзду був саме чоловік, але про розлучення мова поки не йде – подружжя просто вирішили пожити окремо один від одного.

 Самі актори ніяк не коментують своє особисте життя, ще більше підігріваючи інтерес публіки. Один з журналів нещодавно опублікував статтю з інформацією про те, що кореспондент їхнього видання особисто став свідком розмови Дугласа з друзями, в якій розповідав про своє возз’єднання з дружиною.

 Майкл Дуглас і Кетрін Зета – Джонс поєдналися законним шлюбом восени 2000 року, відразу після народження сина. У 2003 році в сім’ї акторів народилася дочка. Довгий час цей союз вважався одним з найміцніших в Голлівуді.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: