fbpx
Політика

Московська прокуратура звернулася до Дьомушкіна із застереженням

 Сьогодні, 2 листопада, московська прокуратура направила лідеру об’єднання «Росіяни» Дмитру Дьомушкіну застереження, яке пов’язане з проведенням «Російського маршу" 4 листопада в столиці. Відповідне звернення до Дьомушкіна розміщено на офіційному сайті головного наглядового відомства.

 У відомстві повідомляють, що в районі Мар’їно, який знаходиться на території Південно – Східного адміністративного округу, Дьомушкін спільно з представниками партії «Російський загальнонародний союз» збирається провести ходу та мітинг, який буде приурочений до святкування Дня народної єдності.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Керівництво Москви погодило проведення даного публічного заходу. Очікувана кількість на мітингу повинно скласти до 15 тисяч осіб. Щоб не допустити можливі порушення правопорядку прокуратура Південно-Східного адміністративного округу міста Москви оголошує Дмитру Дьомушкіну застереження», – передається в повідомленні столичної прокуратури.

 Зазначимо, що 4 листопада в Москві заплановано десять різних заходів. Загальна кількість учасників акцій складе близько 25 тисяч осіб.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Яким був "Російський марш" у 2012 році (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: