fbpx
Політика

Комуністи відмовляються підтримати законопроект Лабунською про лікування засуджених за кордоном

 Представники парламентської фракції Комуністичної партії України навряд чи підтримають законопроект Анжеліки Лабунської, що надає право засудженим виїжджати на лікування за кордон. Про це в ефірі ток – шоу «Шустер Live» заявив народний депутат від КПУ Олександр Голуб. На його думку, всі запропоновані на розгляд Верховної Ради законопроекти щодо лікування засуджених за кордоном, зокрема, екс – прем’єра Юлії Тимошенко, знаходяться поза правовим полем. А долю Тимошенко може вирішити і президент України Віктор Янукович без прийняття будь-яких додаткових для цього документів.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Нагадаємо, раніше представники трьох опозиційних фракцій «Батьківщина», « Удар» і «Свобода» заявили, що готові підтримати законопроект Анжеліки Лабунської про лікування ув’язнених за кордоном. У той же час регіонали також не відмовляються від цієї ідеї. Але на їх переконання перед цим у документ необхідно внести деякі поправки і зміни.

Читайте також: