fbpx
Політика

Законопроект Лабунської потребує поправок, – Богословська

 Законопроект авторства Анжеліки Лабунської про лікування засуджених за кордоном в такому варіанті, як він є зараз, Верховною Радою не може бути прийнятий. Перед розглядом документа у сесійній залі його необхідно ретельно вивчити і внести деякі поправки. Про це в ефірі ток- шоу «Шустер Live» заявила народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Інна Богословська.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «У такому вигляді, в якому він поданий, він не може бути прийнятий, тому що в одну статтю в Кримінальному кодексі складені норми, які регулюються різними кодексами», – підкреслила вона.

 При цьому регіоналка нагадала, що і сама Анжеліка Лабунська визнає, що її законопроект потребує доопрацювання.

 Як відомо, необхідність прийняття відповідного законопроекту виникла після того, як європейські політики пред’явили Україні вимоги, які вона повинна виконати для підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Однією з головних умов є вирішення питання Тимошенко. Прийняття законопроекту Анжеліки Лабунської допоможе вирішити цю проблему – в цьому впевнені представники спостережної місії Європарламенту Пет Кокс і Олександр Квасневський.

Читайте також: