fbpx
Кінотеатри

Замість Eminem в боксерській драмі “Лівша” зніметься Джек Джилленхол

 Американський репер Eminem цілком міг зіграти головну роль у фільмі Ніла Бломкампа «Елізіум», в усякому разі, пропозиція від режисера йому надходила. Проте в гонитві за касовим успіхом студійні боси вирішили, що в картині повинна грати справжня зірка, і Eminem дали від воріт поворот.

 Те ж саме відбулося і з картиною Антуана Фукуа «Лівша», куди також був запрошений Eminem, а потім все переграли, з репером попрощалися, а на борт проекту покликали Джейка Джілленхола. Саме йому належить виконати роль боксера, який, незважаючи на всі свої життєві трагедії, має завоювати чемпіонський титулу в напівсередній вазі.

 Сценарій «Лівші» написав купт Саттер – один з авторів «Синів Анархії». Антуан Фукуа (режисер «Лівші») зараз закінчує роботу над фільмом «Зрівнювач», головну роль у якому виконує Дензел Вашингтон. Фукуа пообіцяв приступити до зйомок боксерської драми відразу ж, як тільки буде завершений «Зрівнювач». Імовірно, станеться це не раніше, ніж на початку наступного року.

 Ну а Eminem нічого не залишається, як чекати наступного запрошення в якусь іншу картину, а поки робити те, що він вміє найкраще – виконувати реп.

 За матеріалами: film.ru

Читайте також: