fbpx
Футбол

Фабіо Капелло назвав фанатів «недоумками»

 Головний тренер національної збірної Росії Фабіо Капелло висловив свою думку про так званий движеним ультрас. Крім того, італієць поділився думками про проблему расизму в світовому футболі. З расизмом, зазначив Фабіо Капелло, в Італії дуже активно борються.

 «Насправді тут ідеться про невелику кількість недалеких людей, які приходять на стадіони тільки щоб покрасуватися і відчути себе героями. Вони – то і товчуть. Ось і весь расизм. У цілому ж в Італії немає цієї проблеми, в Англії – те ж саме», – стверджує наставник росіян.

 «Недоумки», про які йде мова, прекрасно знають, що вже наступного дня їх імена потраплять в газети, після чого про них будуть говорити. На думку Капелло, такі фанати навіть не розуміють, що таке расизм.

 «З такою публікою дуже складно працювати, тому що у них просто немає цінностей, в їх душах порожньо», – підкреслив італієць.

 Фабіо Капелло додав, що виступає проти «організованого вболівання в його нинішньому вигляді». Крім того, наставник збірної Росії виступив проти так званого руху «ультрас».

 «Їх не цікавить футбол. Заворушення, фаєри та образливі речівки – мета всього цього – потрапити в газети і відчути свою значущість», – вважає італієць.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: