fbpx
Політика

Генеральний прокурор Грузії: “Поки Саакашвілі нічого не загрожує”

 Головний прокурор Грузії Арчіл Кбілашвілі висловився щодо ситуації, яка склалася навколо колишнього президента країни Михайла Саакашвілі. Прокурор чітко дав зрозуміти, що в даний момент правоохоронні органи не збираються проводити допит колишнього грузинського лідера по розслідуваних кримінальних справах. Про це Кбілашвілі повідомив вчора, 1 листопада, в ефірі телеканалу «Руставі -2».

 Також прокурор додав, що якщо при вивченні обставин кримінальних справ будуть спливати «певні факти», тоді буде прийнято рішення залучити причетних до злочинів осіб. Він не виключив тієї можливості, що підозра може впасти і на колишнього голову держави.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 Нагадаємо, що днями стало відомо про те, що грузинська прокуратура може порушити кримінальну справу проти Михайла Саакашвілі. Кримінальна справа може бути відкрита на підставі відомостей, які були отримані від колишніх керівників конституційної безпеки МВС. За даними грузинських ЗМІ, відомство отримало дані про те, що в Західній Грузії виявлені тайники зі зброєю, які належали колишньому грузинському лідерові.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Знайдено тайник Саакашвілі (відео):

За матеріалами: km.ru

Читайте також: