fbpx
Політика

Націоналісти і ЛДПР мають намір провести 4 листопада акцію в Москві

 Четвертого листопада в День народної єдності в російській столиці проходитимуть відразу кілька акцій різних політичних партій і рухів. Як очікується, наймасштабнішим буде захід партії ЛДПР, який відбудеться на Пушкінській площі, і ходи націоналістів на південному сході і північному заході міста.

 "Погоджено два ходи – "Російський марш" з подальшим мітингом в Любліно по вулиці Перерва, чисельністю до 15 тис. осіб і на північному заході міста в районі станцій метро "Жовтневе поле", чисельністю до 5000 осіб, – розповів голова департаменту регіональної безпеки Москви Олексій Майоров.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За даними мерії, заявки на хід були подані двома групами громадян націоналістичного спрямування. За словами представника правоохоронних органів, в санкціонованому мітингу партії ЛДПР на Пушкінській площі приблизно будуть брати участь до 3000 осіб.

 Всього ж, за словами Олексія Майорова четвертого листопада в Москві пройде дев’ять масових акцій, узгоджених зі столичною владою, загальною кількістю близько 25 тисяч осіб.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: