fbpx
Політика

«Батьківщина» вважає фальшивкою експертизу підпису Бриченка під «законом Кличка»

 Представники «Батьківщини» назвали черговою фальшивкою судово – почеркознавчу експертизу, в ході якої перевірявся підпис народного депутата Ігоря Бриченка під листом про внесення поправок до Податкового кодексу України. Зазначимо, що такі поправки можуть перешкодити лідерові «УДАРУ» Віталію Кличку брати участь у президентських виборах- 2015.

 Як повідомляє прес – служба партії, Ігор Бриченко вважає проведення такої експертизи «безглуздим і недоцільним», заявляючи про справжність свого підпису на останній сторінці документа з поправками. Нардеп зазначив, що «внутрішні листи документа були замінені і в них додані 2 сфальсифіковані поправки, які раніше не вносилися і не розглядалися на комітеті, що чітко зафіксовано в стенограмі засідання».

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Представники «Батьківщини» стверджують, що судово – почеркознавча експертиза проводилася з грубим порушенням правил.

 «Отже, експертиза не стала кроком для встановлення істини, а лише поповнила архів сфальсифікованих матеріалів, які пов’язані з поправками до Податкового кодексу України», – упевнені в партії.

 Раніше повідомлялося, що за результатами судово – почеркознавчої експертизи стало відомо, що підпис під листом з внесенням поправок до Податкового кодексу України належить народному депутату – опозиціонеру Ігорю Бриченку.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, що 24 жовтня 2013 року Верховна Рада України схвалила внесення змін до Податкового кодексу, в яких йде мова про облік та реєстрацію українських платників податків (№ 2054А). У прийнятому документі Рада підтримала поправку № 76 від імені народного депутата Ігоря Бриченка. Згідно з цією поправкою, «в тому випадку, якщо особа має право постійного проживання на території іншої держави, то ця особа вважається такою, яка не проживає в Україні».

 За матеріалами: byut.com.ua

Читайте також: