fbpx
Політика

У Держдумі запропонували депортувати іноземців, які раніше притягувалися до відповідальності

 Сьогодні, 1 листопада, депутат Державної думи Російської Федерації від партії «Справедлива Росія» Олег Нілов звернувся до керівництва Мін’юсту та ФМС з проханням вжити відповідних заходів щодо розшуку та депортації іноземних громадян, які перебувають на території Росії незаконно. Про це повідомляє прес – служба депутата.

 Зокрема, Нілов запросив інформацію про те, скільки саме мігрантів були викриті у скоєнні злочинів на території Російської Федерації. Також він запросив і дані про відбулі покарання за останні 5 років.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Депутат Державної Думи також нагадав, що останнім часом злочини, вчинені іноземцями, викликали суспільний резонанс. За словами Нілова, іноземці, які фігурують у гучних справах, раніше були викриті в протиправних діях, однак навіть при цьому їх не депортували з країни.

 «У Прикордонній службі повідомляють, що за минулий рік було зареєстровано 23,5 мільйона фактів перетину державного кордону. Хочу відзначити, що за останні 3 роки на території Російської Федерації залишилося жити більше 5 млн. приїжджих», – додав депутат.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: