fbpx
Футбол

“Спартак” найближчі два домашні матчі проведе без глядачів

 Контрольно – дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС) прийняв рішення покарати московський «Спартак» за поведінку вболівальників клубу в Ярославлі. Найближчі два домашні матчі московського клубу пройдуть без глядачів. Нагадаємо, що в матчі 1/16 кубку Россі з футболу в Ярославлі між «Шинником» і «Спартаком» московські уболівальники кілька разів переривали матч. Також КДК зобов’язала «Спартак» заплатити штраф розміром 600 тисяч рублів, повідомив директор фан-клубу «Спартака» Олег Семенов.

 Відзначимо, що таким чином матч чемпіонату Росії «Спартак» – «Локомотив» відбудеться при порожніх трибунах. Також не буде вболівальників і на матчі «Спартак» – «Зеніт», який відбудеться 10 листопада в Москві. До слова, на гру з «Локомотивом» на даний момент вже продано 27 тисяч квитків.

 Поніс покарання і ярославський «Шинник». Згідно з рішенням КДК, найближчі три домашні матчі команди пройдуть також при порожніх трибунах. Крім того, керівництво клубу має заплатити штраф розміром 500 тисяч рублів.

Бійка фанатів спартака з ОМОНом (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: