fbpx
Політика

Олійник впевнений, що Україна і Росія «помиряться»

 Народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Володимир Олійник вважає конфлікт між Україною і Росією тимчасовим. Після того, як Україна підпише Угоду про асоціацію з Євросоюзом, економічні відносини з сусідньою державою налагодяться – упевнений політик. Принаймні, Україна буде робити все можливе для цього. Володимир Олійник підкреслив, що політика президента України Віктора Януковича спрямована на збереження дружніх відносин з усіма партнерами, в тому числі і з Росією.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Позиція президента України унікальна – він чітко орієнтує Україну на європейську інтеграцію і в той же час відзначає важливість взаємовигідних відносин з Росією. Жоден опозиційний політик не говорить про те, що необхідно підтримати хороші партнерські відносини з Росією. А ми підкреслюємо це постійно, адже там є наш ринок, наші інтереси», – підкреслив регіонал.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У той же час, на думку політика, Європа також повинна звернути увагу на те, що Україна зазнає певних збитків від конфлікту з Росією і у зв’язку з цим передбачити деякі компенсаційні механізми.

 За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: