fbpx
Економіка

Хімічні підприємства Донецької області реалізували продукції на 6,8 млрд грн.

 За дев’ять місяців поточного року підприємства Донецької області, що займаються виробництвом хімічних речовин і хімічної продукції, реалізували продукції більш ніж на 6,8 млрд грн. Про це йдеться в останніх даних Головного управління статистики в Донецькій області, повідомляє УНН.

 Згідно з даними ГУ статистики, за період січень – вересень хімічні підприємства Донецької області реалізували продукції на загальну суму 6 млрд 899 млн 996,5 тис. грн , що складає 4,5% від загального обсягу реалізованої промислової продукції в області за вказаний період.

 Як раніше повідомляв УНН, за період січень – серпень 2013 року підприємства Донецької області, що займаються виробництвом хімічних речовин і хімічної продукції, реалізували продукції на загальну суму 6 млрд 580 млн 258,7 тис. грн., що складає 4,1 % від загального обсягу всієї реалізованої промислової продукції в області за вказаний період.

 Нагадаємо, в першому кварталі 2013 року Донецький казенний завод хімічних виробів реалізував продукції на загальну суму понад 13 млн грн.

 "За три місяці поточного року ДКЗХВ реалізував продукції на загальну суму 13 млн 627 тис. грн, у тому числі промислові вибухові речовини на суму 7 млн ​​727 тис. грн., виконав обсяг робіт з утилізації звичайних видів боєприпасів непридатних для подальшого використання і зберігання на загальну суму 1 млн 573 тис. грн., іншої продукції на суму 4 млн 327 тис. грн" , – повідомили в прес -службі підприємства.

 Джерело: УНН

Читайте також: