fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Бородіна впала в депресію?

  Популярна телеведуча Ксенія Бородіна страждає від душевних мук.

Вчора ввечері зірка скандального реаліті-шоу «Дом-2 » Ксенія Бородіна зважилася на одкровення. На своїй сторінці в соціальній мережі Ксенія Бородіна повідала про те, що зараз переживає не найпростіший період у своєму житті. Ксенія написала про те, що від неї пішла дуже близька для неї людина, до якої вона неймовірно звикла і прив’язалася, а в житті відбулася переоцінка цінностей.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Численні читачі та шанувальники Ксенії негайно ж підтримали свою улюбленицю, написавши їй безліч приємних і теплих слів, однак, буквально через кілька годин Ксенія Бородіна стерла пост про свою депресію і залишила лише сумний фотознімок.

Нагадуємо, що Ксенія Бородіна – ведуча реаліті-шоу «Дом-2». Ксенія Бородіна перебувала в серйозних відносинах з колишнім учасником «Дом-2 » Михайлом Терьохіним, проте їх відносини викликають чимало запитань, так як пара то розлучається, то знову відновлює свої стосунки. У Ксенії Бородіної є дочка Маруся від бізнесмена Юрія Будагова. Дівчинка з’явилася на світ 10 червня 2009 року, а в 2011 році Ксенія розлучилася з Юрієм.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: