fbpx
Політика

Володимир Путін з офіційним візитом відвідає В’єтнам і Південну Корею

Президент Росії Володимир Путін 12 листопада в форматі офіційного візиту на запрошення глави Соціалістичної Республіки В’єтнам Чионг Тан Шанга відвідає цю державу, а вже 13 листопада на запрошення президента Південної Кореї Пак Кин Хе прибуде до Сеула.

У В’єтнамі, за повідомленням кремлівської прес-служби, глави обох держав обговорять питання подальшого розширення відносин «всеосяжного стратегічного партнерства», а також нарощування співпраці в торговельно-економічній, інвестиційній та гуманітарній сферах.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За підсумками переговорів планується підписання низки двосторонніх документів. Потім, за протоколом, Володимир Путін і Чионг Тан Шанга візьмуть участь у церемонії відкриття Днів російської культури у В’єтнамі.

У програмі сеульського візиту плануються переговори з широкого кола питань, щодо міжнародної ситуації і двосторонніх відносин. Потім обидва лідери візьмуть участь у 3-му Форумі "Діалог Росія – Республіка Корея", а також і в інших спільних заходах.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: kremlin.ru

Читайте також: