fbpx
Політика

Власенко: “Купчак – чергова зухвала тушка”

 Захисник колишнього українського прем’єр – міністра Юлії Тимошенко – колишній нардеп Сергій Власенко – вважає, що законопроект, який запропонував позафракційний народний депутат Верховної Ради Володимир Купчак, неприйнятний. Зазначимо, що законопроект стосується питання лікування ув’язнених за межами виправної установи.

 «Чергова нахабна тушка! Купчак – таке ж брехло, як і Міщенко», – прокоментував ситуацію Сергій Власенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 На думку Сергія Власенка, даний законопроект, з одного боку, покращує перебування ув’язнених в українських медичних установах, однак також законопроект цинічно вирішує питання їх лікування за кордоном.

 Своєю чергою, автор законопроекту Володимир Купчак заявив, що, згідно з його проектом, той час, який ув’язнені будуть проводити на лікуванні за кордоном, не буде зараховуватися в строк відбування покарання.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що Верховна Рада з 5 по 8 листопада має розглянути три законопроекти, які передбачатимуть можливість лікування ув’язнених за кордоном. Дані законопроекти зможуть вирішити і питання екс – прем’єра Юлії Тимошенко.

В Україні так і не вирішили долю Тимошенко (відео):

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: