fbpx
Політика

Юрій Луценко і сам Олег Сало прокоментували зміну керівника Львівської ОДА

 Олег Сало був призначений головою Львівської обласної державної адміністрації , і сьогодні він був представлений на своїй новій посаді. Раніше ми наводили думку про це призначення голови львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірини Сех, яка вважає, що Олег Сало «посилить поліцейські порядки і буде готувати грунт для виборчої кампанії». Ймовірно, мова йде про виборчу кампанію на майбутні президентські вибори.

 Сам Олег Сало під час свого представлення в якості голови Львівської ОДА заявив, що його основним завданням у Львівській області є забезпечення добробуту суспільства, а також миру і спокою в регіоні. У ЗМІ пишуть про те, що під час представлення Олега Сала на новій посаді в залі звучали вигуки "Ганьба!" і "Сала на нари!". Новий голова Львівської ОДА зазначив, що буде працювати так, щоб по відношенню до нього не було подібних вигуків. Крім того, Олег Сало підкреслив, що до нього було негативне ставлення і при призначенні його на посаду начальника міліції Івано – Франківської області. "Сьогодні можна почути відгуки громадян та працівників, з якими я працював. Міліція Івано – Франківської області займає передові місця", – підкреслив новий львівський губернатор.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Свою думку про призначення Олега Сала в соціальній мережі Facebook висловив відомий в Україні політик, колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. «Призначення нового губернатора Львівщини Сала – знакова подія. Це сигнал Януковича про те, як він планує проводити президентські вибори. Влада чудово усвідомлює неможливість виграти чесно. Їм знову знадобилася "сильна рука, яка не дає слабкості" (за висловом А. Герман)», – наводять ЗМІ слова Юрія Луценка.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 «Сало є фахівцем з підкидання вибухівки в опозиційну газету, по міліцейському свавіллю, з фальсифікації результатів виборів. На таку роботу завжди беруть поліцая – зрадника, мерзотника без поняття честі. Нечисть повертається. Саме вчасно – в ніч на Хеллоуін", – резюмує екс – міністр.

 За матеріалами: УНН

 

Читайте також: