fbpx
Суспільство

Енніо Морріконе виступить у Києві

 Напередодні, 30 жовтня, видатний композитор і диригент Енніо Морріконе разом з дружиною Марією Травія і сином Марком Морріконе прибув до Києва. У неділю, 3 листопада, прославлений музикант виступить у національному палаці мистецтв «Україна», де буде диригувати одними з кращих українських колективів – Академічним симфонічним оркестром національної філармонії України та Національної заслуженої академічної капелою України «Думка».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 "Скільки б я не проводив концертів, я завжди хвилююся і переживаю перед початком кожного виступу. Для мене кожен виступ дуже відповідальний. Сьогодні я вже кілька разів чув захоплені відгуки про оркестр і хорову капеллу «Думка». Після таких слів мені вже стало набагато спокійніше", – розповів Енніо Морріконе.

Читайте також:  Давній палац графів Винницьких в Урожі біля Нагуєвич

 Прямо в столичному аеропорту стало відомо, що Енніо Морріконе став володарем престижної премії European Film Award у номінації «Кращий композитор». Нагороди композитор удостоївся за музику, написану до художнього фільму Джузеппе Торнаторе «Краща пропозиція».

Енніо Морріконе. "Одинокий пастух" (відео):

За матеріалами: korrespondent.ua

Читайте також: