fbpx
Футбол

«Чорноморець» – «Дніпро». Андрій Стеценко озвучив позицію дніпропетровського клубу

 Протягом вчорашнього вечора і сьогоднішнього дня в ЗМІ раз у раз з’являлися висловлювання представників «Чорноморця», фахівців, а також припущення журналістів, що стосуються неявки дніпропетровського «Дніпра» на матч 1/8 фіналу Кубку України, який повинен був відбутися вчора в Одесі. Поки звучали різні думки, представники дніпропетровського клубу зберігали мовчання, але сьогодні ввечері на офіційному сайті «Дніпра» з’явилася заява генерального директора цієї команди Андрія Стеценка. За його словами, в даний момент «Дніпро» займається збором всіх необхідних документів, які згодом будуть передані у Прем’єр-лігу.

 Андрій Стеценко висловив надію, що в підсумку документи дозволять винести «зважене і об’єктивне рішення щодо подальшої долі матчу». У пакеті документів, як підкреслив генеральний директор дніпропетровського клубу, будуть «довідки від відповідних служб аеропортів Дніпропетровська і Одеси, що підтверджують вже відомі широкому загалу факти».

 «Двічі поспіль ми зіткнулися з небувалою ситуацією: погода в пункті призначення, який спочатку був готовий прийняти літак, погіршувалася за час польоту до такої міри, що нам не дозволяли приземлятися», – зазначає Андрій Стеценко. За словами гендира дніпропетровського клубу, «Дніпром» розглядалася можливість відправитися до Одеси на автобусі чи поїзді. «Обидва варіанти виявилися неприйнятними. Поїзд відправлявся вже через годину, і за такий короткий час вирішити питання поїздки офіційної делегації команди з 40 осіб було просто неможливо. Варіант з автобусом також не прийняли у зв’язку з тим, що в умовах поганої видимості через сильний туман пересуватися в темний час доби на настільки далеку відстань було вкрай небезпечно. При цьому враховувалися відповідні рекомендації на найближчі дні від ДАІ», – підкреслив Андрій Стеценко.

 Відповідаючи на питання про те, чи намагався «Дніпро» домовитися з «Чорноморцем» про перенесення матчу, генеральний директор дніпропетровської команди підкреслив, що «є регламент змагань, ми можемо домовлятися з ким завгодно і про що завгодно, але останнє слово про долю даного матчу – за дисциплінарними органами».

 За матеріалами: fcdnipro.ua

Читайте також: