fbpx
Спорт

Суд Денвера відпустив воротаря збірної Росії з хокею під заставу

 Суд Денвера відпустив під заставу воротаря хокейного клубу «Колорадо Евеланш» і національної збірної Росії Семена Варламова, якого раніше затримали правоохоронці за звинуваченням у нападі на свою подругу. Як повідомляється на офіційному сайті видання The Denver Post, сума застави склала 5 тисяч доларів. Суд не обмежив хокеїста в переміщеннях по США.

 The Denver Post, також  посилаючись на сторону захисту потерпілої, повідомляє, що подруга Варламова проживає в Російській Федерації і не говорить англійською мовою. У Денвері, до хокеїста вона прилетіла нещодавно і мала намір залишатися там 3 місяці. На судовому засіданні 31 жовтня 2013 року вона не була присутня.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Семена Варламова заарештували в Денвері (штат Колорадо, США) в ніч на середу, 30 жовтня цього року, за місцевим часом. Представники ЗМІ відзначали, що він з’явився у відділення поліції добровільно. Хокеїстові були пред’явлені звинувачення у викраденні другого ступеня (кіднеппінга) і нападі третього ступеня. Ніч воротар російської збірної з хокею провів в одиночній камері.

 У поліції розповіли, що жертвою нападу голкіпера стала дівчина, яка була з ним «у близьких стосунках». Тим часом, захисник постраждалої Роберт Абрамс заявив, що постраждалою стала дівчина на ім’я Іві, яка зустрічалася з хокеїстом. За його словами, Варламов побив свою подругу під час сварки вранці 29 жовтня цього року, перебуваючи при цьому у нетверезому стані. При цьому російський спортсмен, як стверджує адвокат потерпілої, вже не вперше напав на свою подругу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Законодавство штату Колорадо відносить кіднеппінга до категорії тяжких злочинів четвертого класу, покарання за які становить від 2 до 6 років позбавлення волі. Насильство третього ступеня, закони штату відносять до менш тяжкої категорії правопорушень, максимальне покарання за які становить 2 роки в окружній в’язниці штату.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: