fbpx
Футбол

Андрій Ярмоленко відсторонений від участі у двох матчах, «Арсеналу» зараховано поразку, а також про інші покарання для футболістів і клубів від ФФУ

 Контрольно – дисциплінарний комітет ФФУ сьогодні, 31 жовтня прийняв кілька рішень, що стосуються покарань футболістів і клубів з різних українських ліг.

 ФФУ покарала футболіста збірної України та київського «Динамо» Андрія Ярмоленка за інцидент, що стався в матчі столичного клубу з маріупольським «Іллічівцем». Андрій Ярмоленко рішенням КДК ФФУ відсторонений від участі у змаганнях на два матчі.

 Младен Бартуловіч, який представляє львівські «Карпати»,  рішенням дисциплінарної інстанції пропустить три матчі. Футболіст львівського клубу покараний на нецензурні вирази на адресу арбітра під час поєдинку «Металіст» – «Карпати».

 КДК ФФУ прийняв сьогодні рішення і по матчу «Таврія» – «Арсенал». Нагадаємо, що цей поєдинок не відбувся через неявку на нього столичного клубу. Київському «Арсеналу» зараховано технічну поразку з рахунком 0:3.

 Також покарані дніпропетровський «Дніпро» і полтавська «Ворскла». «Дніпро» заплатить 37 500 гривень за те, що вболівальники цієї команди використовували піротехнічні засоби та скандували нецензурні вирази під час матчу «Дніпро» – «Карпати» на львівському стадіоні «Україна». Полтавська «Ворскла» заплатить 12 500 гривень за скандування вболівальниками нецензурних висловів під час матчу 14 – го туру УПЛ «Дніпро» – « Ворскла».

 150 000 гривень заплатить київське «Динамо» за те, що вболівальники цього клубу допустили неправомірні дії під час матчу 13 – го туру УПЛ «Арсенал» – «Динамо».

 За матеріалами: sport.ua Фото: fcdynamo.kiev.ua

Читайте також: