Суд Денвера відпустив воротаря збірної Росії з хокею під заставу

 Суд Денвера відпустив під заставу воротаря хокейного клубу «Колорадо Евеланш» і національної збірної Росії Семена Варламова, якого раніше затримали правоохоронці за звинуваченням у нападі на свою подругу. Як повідомляється на офіційному сайті видання The Denver Post, сума застави склала 5 тисяч доларів. Суд не обмежив хокеїста в переміщеннях по США.

 The Denver Post, також  посилаючись на сторону захисту потерпілої, повідомляє, що подруга Варламова проживає в Російській Федерації і не говорить англійською мовою. У Денвері, до хокеїста вона прилетіла нещодавно і мала намір залишатися там 3 місяці. На судовому засіданні 31 жовтня 2013 року вона не була присутня.

 Семена Варламова заарештували в Денвері (штат Колорадо, США) в ніч на середу, 30 жовтня цього року, за місцевим часом. Представники ЗМІ відзначали, що він з’явився у відділення поліції добровільно. Хокеїстові були пред’явлені звинувачення у викраденні другого ступеня (кіднеппінга) і нападі третього ступеня. Ніч воротар російської збірної з хокею провів в одиночній камері.

Related Post

 У поліції розповіли, що жертвою нападу голкіпера стала дівчина, яка була з ним «у близьких стосунках». Тим часом, захисник постраждалої Роберт Абрамс заявив, що постраждалою стала дівчина на ім’я Іві, яка зустрічалася з хокеїстом. За його словами, Варламов побив свою подругу під час сварки вранці 29 жовтня цього року, перебуваючи при цьому у нетверезому стані. При цьому російський спортсмен, як стверджує адвокат потерпілої, вже не вперше напав на свою подругу.

 Законодавство штату Колорадо відносить кіднеппінга до категорії тяжких злочинів четвертого класу, покарання за які становить від 2 до 6 років позбавлення волі. Насильство третього ступеня, закони штату відносять до менш тяжкої категорії правопорушень, максимальне покарання за які становить 2 роки в окружній в’язниці штату.

 За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment