fbpx
Політика

Микола Томенко: “Угода України з ЄС під загрозою”

 Микола Томенко заявив про те, що пауза з боку української влади у справі європейської інтеграції виникла через «політично непристойні» пропозиції з боку Російської Федерації. Про це політик заявив в ефірі радіо "Ера". За словами Миколи Томенка, майбутнє України в Європі буде вирішуватися в крайні терміни.

 «На сьогодні просто неможливо на 100 відсотків гарантувати, що Україна успішно впорається з етапом підготовки до підписання Угоди з ЄС», – прокоментував ситуацію Микола Томенко. Зазначимо, що причиною таких роздумів політика стала остання зустріч президентів України та Російської Федерації.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 На думку експертів, Володимир Путін у ході зустрічі з Віктором Януковичем зробив українському лідеру пропозицію відмовитися від ЄС – перспектив. Замість цього з боку Росії буде радикальний перегляд ціни на газ. Своєю чергою, Микола Томенко підкреслив, що поки рано робити висновки про реальність даних припущень. За словами Томенка, дізнатися – правда це чи брехня, можна буде вже в найближчому майбутньому.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: