fbpx
Шоу-бізнес

Марія Кончаловська досі не вийшла з коми

  Станом на 31 жовтня немає ніякої інформації про поліпшення стану дочки знаменитого режисера Андрія Кончаловського та телеведучої Юлії Висоцької. Марія Кончаловська все ще в комі.

Лікарі лікарні в Марселі, де за своє життя бореться 14-річна Марія, зберігають лікарську таємницю і не дають коментарів про стан дівчинки. І тільки завдяки обслуговуючому персоналу лікарні вдається з’ясувати, що Марія Кончаловська у свідомість все ще не прийшла. Дівчинка перебуває в реанімації вже 20-й день. Стан Марії Кончаловської стабільно важкий.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Поруч з дочкою постійно знаходяться її батьки – Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька, які навіть зняли квартиру неподалік від госпіталю. Подружжя, як і раніше, відмовляється коментувати те, що трапилося.

Нагадуємо, що Марія Кончаловська потрапила до реанімації після страшного ДТП у Франції. Дівчинка отримала жахливі травми, і її довелося перевозити з місця аварії на літаку. За кермом автомобіля під час ДТП сидів Андрій Кончаловський, який і не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Сам Андрій Кончаловський отримав лише легкі удари.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: Viva!

Читайте також: