fbpx
Політика

У США Григорія Лепса записали в мафіозі

Міністерство фінансів США розширило санкції проти осіб, яких американська влада зараховують до так званої "пострадянської мафії" і, як стало відомо, тепер до списку осіб, що належать до злочинного євразійського синдикату, потрапив і Григорій Лепсверідзе, більш відомий в Росії як співак Григорій Лепс.

Напередодні американське відомство оголосило про занесення до своїх контрольних списків за підозрою в приналежності до євразійського злочинному синдикату "Братське коло" Артура Бадаляна, Григорія Лепсверідзе, Вадима Ляліна, Сергія Москаленка, Якова Рибальського та Ігоря Шликова.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Згідно з повідомленням, яке було поширене американським фінансовим відомством, у Ляліна і Шликова маються російські паспорти, Москаленко – громадянин Узбекистану, Рибальський – Ізраїлю. Громадянство Бадаляна і Лепсверідзе не вказано, однак про останнього згадується, що він – уродженець міста Сочі.

Таким чином, прізвище, ім’я та по батькові цієї людини, а також дата і місце її народження повністю збігаються з даними відомого російського артиста, композитора і продюсера Григорія Лепса. Також у документі вказується, що місцем перебування Лепсверідзе є Таїланд.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

Як відомо, внесення людини в чорні списки Мінфіну США тягне за собою блокування його активів у США і заборону на ділові контакти з ним всіх осіб, що проживають в Сполучених Штатах.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: