fbpx
Політика

Костянтин Долгов: “Звинувачуючи Лепса, США порушують принцип презумпції невинності”

 Уповноважений МЗС Росії з питань прав людини Костянтин Долгов сьогодні, 31 жовтня, прокоментував ситуацію, яка виникла з російським співаком Григорієм Лепсом. На думку політика, ситуація, в якій Сполучені Штати Америки довільно вішають ярлики і порушують фундаментальний принцип презумпції невинуватості, є неприйнятною.

 «Ми твердо виходимо з того, що питання про винність російського громадянина в чому-небудь, має вирішуватися в Російській Федерації і строго в рамках російської судово – правової системи. Тому склалася ситуація неприйнятна в принципі. Подібних ситуацій бути не повинно. Сполучені Штати Америки довільно порушують фундаментальний принцип презумпції невинуватості», – прокоментував ситуацію Долгов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Нагадаємо, що в американському Міністерстві фінансів повідомили про введення санкцій щодо групи людей і компаній, які ймовірно мають зв’язок з ватажками злочинної організації. Серед обвинувачених людей опинився і російський співак Григорій Лепс. У Російській Федерації вимагають надати детальну інформацію по даній справі.  

У США Лепс потрапив у список російської мафії (відео):

За матеріалами: РИА Новости 

Читайте також: