fbpx
Політика

Куніцин: “Новий законопроект повинен дати право ув’язненим лікуватися, але не повинен звільняти їх від відповідальності”

 Якщо ми прагнемо до європейських цінностей, то дуже важливо, щоб закон був один для всіх, і тлумачення його має бути єдиним для всіх українських громадян. З такими словами виступив народний депутат України від фракції «УДАР» Сергій Куніцин, коментуючи законопроект, який був внесений позафракційним депутатом Анжелікою Лабунською.

 «Ми всі розуміємо, для чого потрібен цей законопроект. У першу чергу закон спрямований вирішити проблему Юлії Тимошенко», – коментує ситуацію народний депутат Срегей Куніцин.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 Крім цього, нардеп підкреслив, що Верховна Рада повинна прийняти такий закон, який, з одного боку, буде давати можливість ув’язненим лікуватися за кордоном, а з іншого боку, він не дозволить йому піти від відповідальності.

 «Формула нового закону повинна бути такою, щоб право на лікування було, однак при цьому ув’язнений все одно повинен нести відповідальність за скоєні злочини. Хочу відзначити, що ці правила повинні стосуватися не тільки Юлії Тимошенко. Закон має бути єдиним для всіх ув’язнених», – додав Сергій Куніцин.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: lb.ua

Читайте також: