fbpx
Футбол

ЗМІ сватають Андрія Шевченка в «Мілан» і «Челсі»

Цікаву інформацію, щодо легенди українського футболу Андрія Шевченка, поширили сьогодні ряд спортивних видань.

З посиланням на Sport Mediaset повідомляється, що на вчорашньому матчі серії А «Мілан» – «Лаціо» побував Андрій Шевченко. Італійські ЗМІ пов’язали приїзд українця до Італії з його можливим працевлаштуванням у футбольному клубі «Мілан», де, як передбачається, Шевченко може стати помічником головного тренера Массіміліано Алегрі. «Мілан» вчора зіграв з «Лаціо» внічию 1:1. Підопічні Аллегрі займають зараз десяту сходинку в турнірній таблиці серії А, відстаючи від лідера «Роми» на п’ятнадцять очок.

Нагадаємо, що Андрій Шевченко грав за «Мілан» з 1999 до 2006 року і цей етап вважається одним з кращих у футбольній кар’єрі українця. Потім Андрій Шевченко перейшов в лондонський «Челсі», проте в 2008 році футболіст повернувся в «Мілан» на один рік. Цікаво, що ЗМІ сватають Андрія Шевченка на тренерську роботу не тільки в «Мілан», але і в «Челсі». Повідомляється, що під час матчу «Мілана» з «Лаціо» по сусідству з українцем на трибуні знаходився власник «Челсі » Роман Абрамович, а тому журналісти припустили, що Шевченко може стати помічником головного тренера лондонського клубу.

Також нагадаємо, що Андрію Шевченку пропонували стати біля керма національної збірної України. Від такої пропозиції Шевченко відмовився.

За матеріалами: terrikon.com Фото: dynamo.kiev.ua

Читайте також: