fbpx
Новини світу

Главред Forbes: “Обама з власної волі демонструє слабкість на міжнародній арені”

Головний редактор журналу Forbes Стів Форбс прокоментував результати рейтингу найвпливовіших людей світу, в якому перше місце посів президент Росії Володимир Путін, а друге – президент США Барак Обама.
 
На думку Форбса, Обама є наймаловпливовішим на міжнародній арені президентом Сполучених Штатів з усіх колишніх президентів цієї великої країни. "Не треба плутати вплив США як держави з впливом Обами як голови цієї держави. Штати сильно випереджають Росію як з економічної, так і з військової сили. З цим ніхто не сперечається. Але наше дослідження стосується не країн або компаній, а людей", – йдеться в статті Стіва Форбса.
 
Главред Forbes вважає, що президент Сполучених Штатів "з власної волі демонструє слабкість на міжнародній арені, навіть Джиммі Картер краще справлявся з іноземними справами". Форбс підкреслив, що Барак Обама вкрай мало часу присвячує підготовці до міжнародних конференцій. Також великою помилкою президента США Форбс вважає те, що американський лідер мало спілкується з главами інших країн, а значить, не в змозі заручитися їх підтримкою.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 

Обама зайняв в рейтингу Forbes друге місце (відео):

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: