fbpx
Шоу-бізнес

Зважені та щасливі-3. Випуск від 31.10.2013 – 10-й тиждень

  Десятий тиждень на шоу Зважені та щасливі-3 почався з того, що трьох учасників, які вже худнуть без пари, привезли в незвичайне місце. Андрій Рубан, Олександра Мостовенко та Ілля Яковлєв отримали можливість повернути когось із тих учасників, які вже вибули з шоу Зважені та щасливі-3. Для Андрія цей вибір був очевидний, так як повернути на проект він хотів лише свого брата – Дмитра Рубана. Що ж до Олександри та Іллі, то для них було складно зробити свій вибір, так як крім безпосередньої пари, на проекті у них з’явилися близькі люди. Для Іллі, крім друга Ігоря, це була ще й представниця помаранчевої команди Наталія Москаленко. Олександра ж дуже здружилася з іншою «помаранчевою» Мариною Сачко. Незважаючи на це, Ілля вирішив скористатися можливістю і повернути свого партнера – Ігоря Журбенка, чого не скажеш про Олександру, яка захотіла повернути не свою маму, а близьку подругу, колишню учасницю помаранчевої команди, Марину Сачко.

Для того щоб повернути колишніх учасників, Олександра, Ілля і Андрій повинні були якомога довше протримати маятник, вага якого складала 20 кілограмів. У цьому конкурсі програє той учасник, який першим відпустить маятник, що означатиме, що він не поверне свого партнера на проект. Два ж інших гравця повернуть своїх партнерів. Першим маятник відпустив Андрій Рубан, і на проект не повернувся Дмитро Рубан. Марина Сачко та Ігор Журбенко повернулися завдяки Олександрі і Іллі на проект Зважені та щасливі-3. Той факт, що в проект повернулися два учасники, які покинули його на минулих тижнях, безумовно, не сподобався іншим учасникам, адже це означало, що вони повинні зайняти місця когось, хто ще не пішов з проекту. Цей факт, безсумнівно, засмутив гравців і змусив їх більш старанно боротися за свою команду. Олександра і Марина утворили з цього моменту нову команду – червоно-помаранчеву, і тепер на проекті 6 команд і один представник чорної команди.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

На конкурсі десятого тижня ведучими були фіналісти другого сезону шоу Зважені та щасливі Марта Карпенко та Андрій Марнауз. Саме вони пояснили учасникам правила конкурсу. Командам треба було якнайшвидше розмотати мотузку, яка була обмотана навколо труби. Мотузка довжиною в 50 метрів була прив’язана до обох учасників команди. Їм треба було її розмотати і дійти до свого прапора. У цьому конкурсі та команда, яка першою дістанеться до свого прапора, отримає цінний приз – мінус два кілограми на фінальному зважуванні. Та ж команда, яка прийде до свого прапора останньою, отримає плюс один кілограм до своєї ваги на фінальному зважуванні десятого тижня на шоу Зважені та щасливі-3.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Першою мотузку розмотала команда коричневих, подружжя Євген Могила та Юлія Гайдак, які і здобули перемогу в цьому конкурсі. Програв ж у ньому Андрій Рубан, який останній впорався з поставленим завданням. Після конкурсу Андрій і Марта побажали учасникам удачі, і сказали, що немає нічого неможливого. Але ж їм варто вірити, адже рівно рік тому саме вони довели на собі, що все можливо.

Правила зважування десятого тижня на шоу Зважені та щасливі-3 були трохи змінені – під жовту лінію потрапляли дві команди, і піти з шоу повинно було відразу два учасники. Наприкінці тижня на фінальному зважуванні найменший результат показала команда синіх, скинувши на двох 3 кілограми, що в процентному співвідношенні з їх вагою дорівнює 1,39 %, і представник чорної команди Андрій Рубан, який скинув всього 2 кілограми (1,14 %).

У результаті, після всіх переговорів, учасники шоу ухвалили рішення, що проект Зважені та щасливі-3 на десятому тижні покидає Андрій Рубан (чорна команда ) і Сергій (старший) Сапон (синя команда).

Читайте також: