fbpx
Міжнародна економіка

Україна може увійти у першу сотню рейтингу Doing Business – Прасолов

 Коментуючи новину про те, що Україна очолила перелік країн-реформаторів в авторитетному рейтингу Doing Business-2014, міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов заявив, що цей факт переконує світову спільноту в тому, що Україна рухається у вірному напрямку і готова інтегруватися в європейський економічний простір.

Як вважає Ігор Прасолов, Україна здатна виконати завдання, яке поставив президент Віктор Янукович перед урядом – щоб Україна увійшла до першої сотні рейтингу за легкістю ведення бізнесу Doing Business.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

«Тепер ми бачимо, що це цілком реально і це завдання, безумовно, буде виконане. Разом з тим, аналізуючи результати України за всіма показниками рейтингу, ми розуміємо, що у нас є ще достатній потенціал для поліпшення умов ведення бізнесу та інвестиційного клімату в Україні», – додав чиновник.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

За його словами, Міністерство економічного розвитку і торгівлі продовжує працювати над дерегуляцією підприємницького середовища. Він також зазначив, що разом з центральними органами виконавчої влади, міністерство вже розробило заходи, спрямовані на подальше поліпшення позиції України у вищезгаданому рейтингу.

За матеріалами: УНН

Читайте також: