fbpx
Шоу-бізнес

Кріс Браун відправився в реабілітаційний центр

  Знаменитий американський музикант Кріс Браун, який підозрюється в нападі на чоловіка, прийняв рішення пройти курс лікування в реабілітаційному центрі.

В даний час щодо Брауна ведеться слідство після бійки, що сталася, імовірно, у Вашингтоні в кінці минулого тижня. Після інциденту поліція затримала Кріса Брауна і його охоронця. У поліції співак провів більше доби, а в понеділок його випустили.

У заяві представника Брауна говориться: «Кріс Браун вирішив відправитися в реабілітаційну клініку. Він хоче зосередитися і подумати над своїм минулим і недавньою поведінкою». Згідно з даними порталу TMZ, Кріс Браун вже прибув до реабілітаційного центру Лос-Анджелеса.

До слова, телеканал CNN зазначає, що немає даних про те, що Браун зловживає якимись препаратами.

Нагадуємо, що через нові звинувачення Кріс Браун опинився в непростій ситуації. У 2009 році співак був засуджений на 5 років умовно і засуджений до шести місяців громадських робіт за побиття Ріанни. Суд може прийняти рішення про зміну йому запобіжного заходу у справі про побиття Ріанни, якщо буде встановлено її за новими звинуваченнями. У такому випадку Крісу Брауну загрожуватиме вже реальний чотирирічний тюремний термін.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: