fbpx
Спорт

Арсен Венгер: “Головне не дати волю Коноплянці і Ярмоленку”

 Головний тренер лондонського «Арсеналу» француз Арсен Венгер прокоментував майбутні матчі плей-офф відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014, в яких зіграють його рідна збірна і збірна України. На думку французького фахівця, фаворит в цьому протистоянні очевидний.

«Франція є фаворитом даної пари. Можу назвати дві причини. Перша: у складі збірної Франції більше гравців міжнародного рівня, ніж у складі збірної України. Другою причиною є матч-відповідь, який відбудеться саме на французькій землі. Вболівальники просто не зможуть пробачити своїй збірній невихід до фінальної частини майбутнього мундіалю», – оцінив шанси обох команд Арсен Венгер.

«Але все ж, нашим гравцям варто бути дуже обережними. В Україні грають Ярмоленко і Коноплянка, які можуть принести багато клопоту обороні збірної Франції. Взагалі, збірна України володіє бойовим духом. Також хочу відзначити і зіграний напад збірної. Однак повторюся – нам потрібно сконцентрувати всі свої сили на тому, щоб не дати волі Ярмоленку та Коноплянці», – додав відомий наставник лондонського «Арсеналу».

За матеріалами: sport-express.ua

Читайте також: