fbpx
Політика

Янукович: Захист інтересів незахищених верств населення має стати пріоритетом соцполітики

 Соціальна політика в Україні має бути спрямована, в першу чергу, на захист інтересів незахищених верств населення. Адже на сьогодні тільки чверть соціальної допомоги спрямована дійсно на небагатих або вразливих категорій громадян. Про це в ході сьогоднішніх урочистостей з нагоди Дня працівника соціальної сфери заявив президент України Віктор Янукович. При цьому він відзначив важливість переходу до системи стандартів соціальних послуг.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 «Незалежно від місця проживання особи, надавача послуги, інших обставин суб’єктивного характеру держава під кожну соціальну допомогу має забезпечити однаковий набір заходів підтримки, як за кількістю, так і за якістю», – підкреслив Віктор Янукович.

 Крім того, соціальні працівники повинні перейти на попереджувальну тактику роботи. Адже чим раніше вразлива людина буде помічена і «взята під крило» соцпрацівника, тим легше буде шлях її «соціального відновлення», виключення з розряду бідних або неблагополучних.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: president.gov.ua

Читайте також: