fbpx
Футбол

«Нехай Рібері дістанеться «Золотий м’яч», а нам – путівка на ЧС-2014», – Бєланов

 Володар «Золотого м’яча» 1986 Ігор Бєланов поділився думкою про претендентів на «Золотий м’яч», який вручать кращому футболісту за підсумками сезону 2012/2013. На думку володаря «Золотого м’яча», трійка фаворитів на цю нагороду, – це Франк Рібері, Кріштіану Роналду і Златан Ібрагімович.

 «Досить вже Ліонелю Мессі віддавати щороку цей трофей. Це перебір», – упевнений Ігор Бєланов.

 Володар «Золотого м’яча» 1986 підкреслив, що Ліонель Мессі чудово грає, однак головний претендент, який гідний отримати цю нагороду в 2013 році – це Франк Рібері. За словами легендарного форварда, французький вінгер зараз чудово виступає в «Баварії», тягне за собою мюнхенську команду. Крім того, нагадав Ігор Бєланов, саме Рібері виграв цього року Лігу чемпіонів.

 «Ця людина успішно виступає і за національну збірну. Однак, сподіваюся, Франк Рібері не допоможе Франції і у Бразилію поїде збірна України. Нехай йому дістанеться "Золотий м’яч", а нам – путівка на чемпіонат світу 2014 року», – додав Ігор Бєланов.

 Головне, впевнений володар «Золотого м’яча», щоб все пройшло справедливо. Він розповів, що після ЄВРО – 2012 він вболівав за Андреаса Іньєсту, який видав божевільний сезон у клубі, а збірна Іспанії виграла чемпіонат Європи.

 «Мало не всі м’ячі забивалися з його подачі», – додав Бєланов.

 На думку легенди, Андреас Іньєста за підсумками того сезону був кращим, і це визнавали всі. Незважаючи на це, «Золотий м’яч» в підсумку дали аргентинцеві Ліонелю Мессі.

 «Для мене це незрозуміло. Напевно, вибирають того, хто більше м’ячів забиває», – дивується Бєланов.

 Ігор Бєланов розповів, що його «Золотий м’яч» зараз не стоїть на полиці. Він часто возить цей трофей в обласні та районні центри на відкриття шкіл і турнірів, показує його дітям.

 За матеріалами: dynamo.kiev.ua

Читайте також: