fbpx
Спорт

У Росії представили гімн вболівальників Олімпіади-2014

Представники організації «Культурна Олімпіада Сочі 2014» і генеральний партнер Олімпійських ігор Сбербанк за 100 днів до їх відкриття представили гімн вболівальників. За їх словами, під час зимової Олімпіади в Сочі цей гімн звучатиме на всіх Олімпійських об’єктах і стане головною піснею спортивних майданчиків майбутніх змагань.

Голоси глядачів збиралися протягом останніх двох років під час концертів і в кожному місті туру групи «Токіо» глядачі брали участь у записі приспіву гімну. У результаті вийшла унікальна композиція, що об’єднує вболівальників на трибунах, яка підтримуватиме олімпійський дух російських спортсменів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Мелодія гімну написана за участю музичних фанатів, спортивних уболівальників і відомих артистів. Потім музиканти з групи «Токіо» на чолі з Ярославом Малим, який є не тільки автором музики, а й слів, зібрали воєдино і записали гімн вболівальників "Сочі 2014".

Для іноземних гостей Олімпійських та Паралімпійських зимових ігор у Сочі найближчим часом буде підготовлена ​​англомовна версія гімну вболівальників «Сочі 2014».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: