fbpx
Новини світу

Канатну дорогу у львівському парку “Знесіння” можуть знести протягом місяця

Канатна дорога у львівському парку "Знесіння" підлягає знесенню – такий висновок Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області за результатами перевірки, проведеної на вимогу прокуратури міста Львова. Про це УНН інформує прес-служба прокуратури міста Львова.

Зокрема, встановлено, що споруди стаціонарного атракціону в парку зведені незаконно, без відповідних актів на право виконання будівельних робіт і належним чином розробленої та затвердженої проектної документації.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

"Враховуючи це, інспекцією зобов’язано ТОВ "Кайзер Парк" у 30-денний термін знести побудовані ним конструкції", – йдеться в повідомленні.

Також складено протоколи про вчинення правопорушення у сфері містобудування та про адміністративне правопорушення, розгляд яких призначено на 8 листопада.

Додамо, в даний час триває судовий розгляд 2 позовів прокуратури міста Львова, якими потрібно скасувати постанову ЛМР щодо встановлення тролейної переправи, а також укладений між ТОВ "Кайзер Парк" та міськрадою договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою в межах парку.

Джерело: УНН

Читайте також: