fbpx
Політика

Влада Москви не зареєструвала ініціативну групу Навального

 Мосміськдума відмовила в реєстрації ініціативній групі російського опозиціонера Олексія Навального, який пропонував прийняти законопроект про реформу житлово-комунального господарства.

Як заявив спікер московського парламенту Володимир Платонов, законопроект Навального суперечить федеральному законодавству. Крім того, депутат Степан Орлов поспішив зауважити, що деякі ініціативи Навального вже присутні в інших законах.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

У той же час представники КПРФ вирішили стати на захист Навального. Так, депутат цієї політичної сили Андрій Кличков пообіцяв, що внесе законопроект Навального від свого імені.

За його словами, якщо депутати відмовляються реалізувати цю ініціативу, то ні про яку демократію не може і йтися.

Слід нагадати, що законопроект Олексія Навального передбачає введення обов’язкового аудиту при підвищенні тарифів на ЖКГ.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Прийняття даного законопроекту призведе до підвищення захищеності прав і законних інтересів жителів міста Москви при встановленні і зміні тарифу на комунальні послуги», – йдеться в пояснювальній записці до документа. 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: